.
Alex Agnew
woensdag 30 september 2020

Alex Agnew schrapt theatertour definitief door coronacrisis

Show enkel nog in Kinepolis te zien


De show Alex Agnew - Be Careful What You Wish For kan onder de huidige covid-maatregelen niet meer in de omstandigheden plaatsvinden zoals hij had moeten gespeeld worden. De voorziene herneming van 70 shows in Vlaamse en Nederlandse theaters wordt daarom geannuleerd en de show zal niet meer live hernomen worden.

In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse Sportpaleis in première met z’n nieuwe comedyshow Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. De beperkte publiekscapaciteit noopt zalen, organisatoren, gezelschappen en artiesten om shows te annuleren wegens niet rendabel te organiseren. De coronacrisis en de bijbehorende maatregelen die zorgen voor beperking in publiekscapaciteit, maken dat niet alleen artiesten hun publiek moeten missen, maar het publiek geraakt door het beperkt aantal tickets ook niet meer bij zijn artiesten.

Om de fans alsnog de kans te geven om te genieten van deze 6de zaalshow, slaan Alex Agnew en Kinepolis opnieuw de handen in elkaar. De opnames van de Sportpaleisshow Be Careful What You Wish For worden, vanaf woensdag 21 oktober 2020 integraal uitgezonden in alle Kinepolis bioscopen in Vlaanderen en Brussel.Kinepolis en Alex Agnew werkten in 2016 al eens samen. De dernière van de show Alex Agnew - Unfinished Business werd toen vanuit de Arenbergschouwburg te Antwerpen in alle Kinepoliszalen via live-streaming vertoond. Daarmee was Alex Agnew de eerste Belgische artiest die via live-streaming in de

bioscoopzalen te zien was.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Alex Agnew

Meer Over:

Alex Agnew