.
Alex Agnew
woensdag 1 februari 2023

Alex Agnew: “Ik had bij de geboorte geen vadergevoel”

Hij had een bijzonder koosnaampje voor zijn dochter

Op donderdag is het steeds genieten van ‘James, de musical’. Ook comedian Alex Agnew was dit seizoen één van de centrale gasten. Hoewel hij niet stond te springen voor een eigen musical, stemde hij toch toe en heeft hij er geen moment spijt van gehad.

Ook de vader van Alex Agnew komt tijdens de musical aanbod. De man overleed in 2002 en wanneer het over hem gaat, raakt Agnew zwaar ontroerd.

“Mijn pa was een strenge vader, zeker geen makkelijke man. Hij was heel autoritair en eiste discipline. Toch hadden wij een goede relatie, hij had dezelfde soort grove humor die ik heb. Daarin hebben we elkaar altijd gevonden”, vertelt Alex aan James en kunnen we ook lezen in Dag Allemaal.

Zijn vader maakte zijn doorbraak jammer genoeg niet meer mee. Maar gelukkig waren er Alex’ dochter Amy en zijn vrouw Yasmine er om hem altijd te steunen.

“De eerste seconden na de geboorte had ik geen vadergevoel, ik vond haar een verschrompelde alien, mijn koosnaampje voor haar was E.T. Maar toen ik haar in mijn armen had, voor haar ‘Close To You’ zong en ze haar oogjes opende was ik verkocht.”