.
Alex Agnew
vrijdag 24 mei 2019

Alex Agnew bindt strijd aan tegen malafide ticketverkopers

Ook hij is er het slachtoffer van.

In navolging van collega-comedian Michael Van Peel ageert nu ook Alex Agnew tegen malafide ticketverkopers. Net als andere grote artiesten met shows in het Sportpaleis is Alex Agnew het slachtoffer van malafide ticketdoorverkopers. De stand-upcomedian is helemaal niet opgezet met de honderden aan woekerwinst doorverkochte tickets en staat volledig achter de acties van de Sportpaleis Group en Tele Ticket Service om dit probleem structureel aan te pakken.

Donderdag 30 en vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni staat Alex Agnew met zijn nieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’ voor de 10e, 11e en 12e keer voor een uitverkocht Sportpaleis. Het succes van de stand-upcomedian is ook malafide ticketdoorverkopers in het oog gesprongen. De shows van Alex staan momenteel bij Tele Ticket Service in de top 5 van evenementen met frauduleuze ticketdoorverkoop.
Maar ook de theaters die tickets aanbieden voor de gelijknamige theatertour die in september van start gaat worden belaagd door verschillende frauduleuze websites die hun tickets aan hogere prijzen doorverkopen.

“Het is helemaal fout dat woekerhandelaars de prijs om mijn show bij te wonen kunstmatig de hoogte injagen zonder enige toegevoegde waarde te leveren”, zegt een ontevreden Alex Agnew. “Het komt enkel mijzelf toe om de prijs van een toegangsticket te bepalen en ik wil mijn shows bewust laagdrempelig houden voor de mensen.”

“Het bedrijf Tele Ticket Service zet als officiële ticketverkoper zijn inspanningen verder om ticketdoorverkopers op de zwarte markt te ontmaskeren”, gaat Stefan Esselens, CEO van het ticketingbedrijf, verder. “Net als bij eerdere evenementen zullen we ook bij de shows van Alex Agnew enkele honderden fans aan de deuren van het Sportpaleis tegenhouden omdat zij in het bezit zijn van tickets die we ongeldig hebben gemaakt.”

“Mensen die vermoeden in het bezit te zijn van een duurder doorverkocht ticket roepen we op om toch naar het Sportpaleis te komen”, stelt Alex Agnew gerust. “Samen met Tele Ticket Service is een oplossing uitgewerkt, zodat ook deze mensen met zekerheid mijn show zullen kunnen bijwonen.”

Voor wie naast tickets voor de Sportpaleisshow greep, is er dus goed nieuws. Door blijvende vraag naar tickets, kondigde Alex Agnew eerder al aan dat hij vanaf semptember 2019 op vraag van publiek en organisatoren ook een ‘Be Careful What You Wish For’-theatertour aanvat die hem naar verschillende theaters in Vlaanderen zal brengen. Maar ook voor deze shows bieden malafide doorverkopers tickets aan hoger dan de correcte prijs.
Om de malafide ticketdoorverkopers de wind uit de zeilen te nemen, raadt Alex Agnew de mensen aan voor correcte data en ticketlinks enkel de informatie op zijn website alexagnew.be te volgen.

Download onze app voor iOS of Android