.
Camille
woensdag 22 maart 2023

Al meer dan 100.000 fans in de ban van Camille haar SOS-tour!

Het gaat snel voor Camille

Camille is intussen volop bezig aan haar SOS-tour doorheen Vlaanderen, en deze shows vallen duidelijk in de smaak. Intussen kochten al meer dan 100.000 fans tickets om haar live aan het werk te zien tijdens een volledig uitverkochte tour door Vlaanderen.

Na een succesvol startschot tijdens 5 uitverkochte Lotto Arena’s, startte de tour door Vlaanderen eind januari in Capitole Gent (6 x uitverkocht) om daarna richting West-Vlaanderen te trekken richting Kursaal Oostende (eveneens 6 keer volledig gevuld). Komend weekend is het de beurt aan Hasselt en zal ze maar liefst 7 keer voor een uitverkocht Trixxo Theater staan. Vervolgens gaat ze nog naar de Stadsschouwburg in Antwerpen, waar ze op 13 & 14 mei opnieuw tot zesmaal toe het beste van zichzelf zal geven voor een inmiddels bomvolle zaal.

Haar SOS-tour zal Camille deze zomer afsluiten aan zee: Op 22 & 23 juli en 19 & 20 augustus zal ze in het Kursaal Oostende voor de laatste keer tijdens deze tour zorgen voor een spetterende show gevuld met haar grootste hits, indrukwekkende animaties, vuurspuwende gitaren, flitsende choreografieën en memorabele outfits.

Fans die nog willen komen meezingen en dansen met Camille kunnen zich maar beter haasten, want dit zijn de allerlaatste voorstellingen van het SOS spektakel! Tickets via Gracialive.be.