.
News Image

Afscheid van oude Showbizz-Site

Het is zover, maandenlang is er keihard aan gewerkt en we zijn blij dat het zover is: de nieuwe Showbizz-Site. De vorige website ging op 23 december 2005 online en was een grote stap vooruit in de geschiedenis van de Showbizz-Site. Maar aan dat stukje geschiedenis is een einde gekomen: welkom op de nieuwe Showbizz-Site.

We kiezen er bewust voor om geen stijlbreuk door te voeren. Qua kleuren blijft alles zowat hetzelfde maar het systeem achter de website is zodanig opgebouwd dat heel wat zaken aan elkaar gekoppeld zijn. Zo kan je bij een bericht over een artiest makkelijk naar de foto's van de artiest en hebben we enorm maar dan ook enorm veel tijd in onze episodegids gestoken.

En toch maken we meteen een kanttekening: deze versie van de Showbizz-Site is geen eindpunt, integendeel. We werken momenteel nog aan de uitbreiding van de content van de site en gaan al meteen aan de slag met de ontwikkeling van enkele nieuwigheden die in de loop van 2014 gelanceerd zullen worden. De Showbizz-Site in het nieuw, dat is ons cadeau voor jullie naar aanleiding van onze vijftiende verjaardag later dit jaar. We hopen dat julie er héél veel plezier aan gaan beleven. Laat het zeker weten want vanaf nu kan je reageren op berichten.

Op dit moment worden er trouwens nog verschillende zaken aangepast en geoptimaliseerd. Dit kan nog even voor wat ongemakken zorgen maar we beperken de periode zoveel mogelijk.