.
News Image

Afleveringen Familie met Guy Van Sande geschrapt

VTM haalt afleveringen offline.

 


Een oplettende fan van Familie heeft vastgesteld dat bepaalde afleveringen van de soap niet meer via VTM Go te zien izjn. Ik kijk via de vtm go app naar de allereerste afleveringen van familie. Nu zag ik ineens dat aflevering 13 en 14 weg zijn. Ik stuur dus een bericht met de vraag of dit normaal is en of ze er nog terug opkomen. Ik dacht immers dat ik ze nog niet had gezien. Nu kreeg ik het antwoord dat ze eraf zijn gehaald door ‘inhoudelijke redenen’. Nu zag ik dat ik ze toch wel al had gezien, maar kan mij geen enkele reden bedenken wat er inhoudelijk mis mee zou geweest zijn. Anderen die ook net aan het kijken waren en hier misschien wel de reden toe weten? Ze hebben mijn nieuwsgierigheid geprikkeld, schrijft een fan op Facebook.

Volgens Het Laatste Nieuws zou het om afleveringen gaan waarin Guy Van Sande opduikt. Eerder besliste de zender om die afleveringen niet meer uit te zenden, ook niet de afleveringen van Wittekerke waarin Van Sande te zien is. Toch stellen fans van Familie vast dat er nog wel degelijk afleveringen mét Guy Van Sande erin via VTM Go opvraagbaar zijn.



Er komen trouwens reacties op het schrappen van de afleveringen. Sommige kijkers vinden het zelfs belachelijk. Dat is en blijft een goede acteur, reageert iemand op Facebook. Iemand anders heeft dan weer een afkeer van de acteur gekregen.


Bio van Guy Van Sande

Meer Over:

Guy Van Sande Familie