You are here

Advocaat Tanja Dexters reageert op ruzie

15/01/2020 08:11-

Tanja neemt het op voor vriend.

Het Laatste Nieuws schreef eerder deze week dat Tanja Dexters de politie zondagochtend gebeld had nadat zij gewond raakte bij een ruzie in de woning van haar vriend Michaël Peeters. Die ruzie zou ontstaan zijn nadat Tanja Dexters in de nacht van zaterdag op zondag nog langs ging in de woning van Peeters waar er een feestje bezig was. De term ‘intrafamiliaal geweld’ werd in de communicatie gebruikt, maar één en ander blijkt toch niet zo ernstig geweest te zijn. Ondertussen heeft de advocaat van Tanja Dexters een reactie gegeven aan de krant.

““Er is ten huize van Michaël Peeters inderdaad een onenigheid ontstaan tussen mijn cliënte Tanja Dexters en enkele andere aanwezigen. Dat heeft tot een ‘temperamentvolle’ ruzie geleid maar voor alle duidelijkheid, er is geen druppel bloed gevloeid. Het is absurd om het sensationeler voor te stellen dan het is. Dergelijke ruzies komen dagelijks tientallen keren voor in Vlaanderen”, reageert de advocaat.

Tanja en Michaël zouden nog altijd goede vrienden zijn, dat is wat de Showbizz-Site enkele weken geleden ook vernam. Michaël Peeters zou een hele tijd geleden zelfs een appartement gehuurd hebben waarin Tanja Dexters zou mogen verblijven. Dat zou de zakenman zeker niet doen mocht de band tussen hem en Tanja helemaal vertroebeld zijn. Tanja Dexters zou dan ook betreuren dat de naam van haar vriend weer in de media verschijnt.
De advocaat van de gewezen Miss België vindt het jammer dat het incident in de media is uitgelekt. Zijn cliënt denkt dan ook dat politie en of andere hulpdiensten naar de pers gelekt hebben.

Meer nieuws over:

Tanja Dexters

Gerelateerde foto's:

Fashionshow

Tanja Dexters - Antwerpen - 20/03/2016

Modeshow op Eccentric

Tanja Dexters - Knokke - 02/05/2015

De uitdaging: Tanja vs Ralf

Tanja Dexters - Eindhoven - 01/02/2014

Training schoonspringen

Tanja Dexters - Eindhoven - 16/01/2014

Persconferentie Story FM

Tanja Dexters - Mechelen - 18/11/2013

Singelpop 2012

Tanja Dexters - Opwijk - 30/06/2012

Modeshow Bobo Tremelo - Winter 2011

Tanja Dexters - Tremelo - 04/09/2011

Modeshow Bobo

Tanja Dexters - Tremelo

Nacht van Exclusief 2009

Tanja Dexters - Knokke - 21/03/2009

Exclusief Motoren Gala

Tanja Dexters - Knokke - 25/10/2008

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde muziek:

Tracklist van Tanja Dexters