.
News Image

Adriaan Van den Hoof zegt Sorry voor alles

Verrassend nieuw spelprogramma.
Adriaan Van den Hoof bezorgt elke zondagavond een Vlaming de verrassing van zijn of haar leven. Een maand lang werd het leven van die kandidaat, buiten zijn weten om, in handen genomen door een team van televisiemakers. Zij vormden samen met zijn vrienden en familie een groot complot en stuurden ontmoetingen en situaties. Wat is toeval en wat is gemanipuleerd?

De nietsvermoedende Vlaming speelde dertig dagen lang onbewust de hoofdrol in een spel over zijn eigen leven. Na die maand wordt de onwetende kandidaat met een smoes naar de televisiestudio gelokt en herbeleeft hij of zij samen met Adriaan de afgelopen maand in een spannende quiz.

Heeft u onlangs wat vreemde dingen meegemaakt? Wie weet speelt u dan binnenkort wel de hoofdrol in Sorry voor alles.

Sorry voor alles: vanaf 4 september elke zondag om 20.30 uur op Eén.

Wat een geweldig programma om te mogen presenteren! Heerlijk hoe ik, samen met het team, de kandidaten op deze manier kan verrassen. Ook voor mij is het elke keer weer spannend afwachten hoe een kandidaat de studio zal binnenkomen. Die eerste reactie, maar dan ook gaandeweg zien hoe die puzzel voor hen in elkaar valt.

Alle vreemde ontmoetingen en gebeurtenissen van de voorbije maand krijgen dan ineens een plaats. Onwaarschijnlijk schoon om te zien. Beeld je dat ook zelf in: denken dat je rustig een avondje op restaurant gaat, maar dan ineens in de grootste verrassing van je leven terechtkomen.

Kan je jouw vrienden nog vertrouwen? Is je nieuwe schoonbroer wel echt, of een acteur? Of heeft jouw favoriete BV bij jou gedoucht zonder dat je het doorhad?

Aan Sorry voor alles werd het voorbije jaar heel hard gewerkt. Een team van televisiemakers controleerde, in samenwerking met familie en vrienden van de kandidaat, diens agenda. Het doen en laten van de kandidaat werd nauw in de gaten gehouden en op de juiste momenten vrolijk gemanipuleerd en geregistreerd door onze verborgen camera’s.

Door middel van heel wat mindfucks, bizarre gebeurtenissen en vreemde ontmoetingen beleven de nietsvermoedende kandidaten de verrassing van hun leven.

Adriaan Van den Hoof kent iedereen natuurlijk al. Hij presenteerde deze zomer het spelprogramma Switch op Eén en is bekend van zijn vele zaalshows als stand-upcomedian.

Daarnaast acteerde Adriaan onder andere in Aspe en zit hij in het dj-collectief Discobar Galaxie.

Het idee van dit programma werd bedacht door Kamiel De Bruyne, die er als RITCS-student zijn eindwerk in de richting “Televisie” van maakte.

Kamiel deed als scholier in 2008 nog mee aan De overname, waarbij jongeren geld en middelen kregen om de VRT twee maanden lang over te nemen. Na zijn studies werkte hij mee aan Café Corsari op Eén en Kingsize Live op Ketnet, en nu uiteraard aan Sorry voor alles.

Natuurlijk zijn er bij Sorry voor alles ook prijzen te winnen. Die prijzen zijn steeds op het lijf van elke kandidaat geschreven. Na een maand te infiltreren in zijn leven, valt de wishlist van elke kandidaat immers perfect samen te stellen.

Bij elk juist antwoord gaat de prijzenmeter de hoogte in en komt de kandidaat dichter bij een prijs. Hij of zij kan op het einde van het programma met heel wat gepersonaliseerde prijzen naar huis: van een gigantische hoeveelheid van je favoriete snoep, tot een volledige meubelset voor je nieuwe huis of je droomreis.

In Sorry voor alles zit een brede mix aan kandidaten: mannen en vrouwen van 20 tot 75 jaar oud en van West-Vlaanderen tot Antwerpen. Hun identiteit blijft voorlopig nog geheim en wordt per aflevering onthuld.

Elke aflevering is volledig op het profiel van de kandidaat afgestemd. Niet enkel de prijzen, maar elke verrassing, elke ontmoeting, elke gebeurtenis in de uitzending is per kandidaat op maat uitgewerkt. De makers lieten zich hiervoor telkens inspireren op het unieke leven van elke kandidaat.

Dit najaar laat Sorry voor alles zeven onwaarschijnlijk leuke kandidaten op de kijkers los.

Sorry voor alles draait volledig rond onbekende Vlamingen. Maar af en toe zie je zeker ook eens een bekende kop langskomen. Los van presentator Adriaan Van den Hoof zijn er heel wat BV’s die binnenkort “Sorry voor alles” zullen zeggen.


Hebben ze echt jouw tandenborstel gebruikt? Waren ze aanwezig op jouw familiefeest, zonder dat je het door had? Hebben ze echt een nacht onder jouw bed doorgebracht? Wie zal het zeggen! Maar iedereen heeft wel een reden om “Sorry voor alles!” te zeggen.

Sorry voor alles: vanaf 4 september elke zondag om 20.30 uur op Eén.