.
Adriaan Van den Hoof
woensdag 22 juni 2022

Adriaan Van den Hoof vervangen bij Discobar Galaxie

Zij vervangt hem

Heel wat jaren lang was Adriaan een graag geziene presentator op televisie en een graag geziene dj bij Discobar Galaxie. Sinds de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag is zijn populariteit ontzettend gedaald en zijn er al heel wat maatregelen genomen.

Hoewel Adriaan zelf al ontkende dat er formele klachten tegen hem zijn ingediend en er geen gerechtelijk onderzoek tegen hem loopt, blijft het ook verdacht stil rond de presentator.

Sinds het moment van de beschuldigingen is Adriaan niet meer in het openbaar verschenen voor optredens als comedian of als dj. Ofwel werd hij uit de line-up gehaald of gewoon vervangen.

Zo werd hij ook bij Discobar Galaxie vervangen. Adriaan, alias DJ Loveboat staat voorlopig niet meer mee achter de draaitafels, maar wordt (tijdelijk) vervangen door Radio 1 stem en dj Ilse Liebens.

Steeds meer en meer slachtoffers lijken ondertussen van zich te laten horen en het is nog maar af te wachten hoe deze hele situatie zal evolueren. Op dit moment ziet het er niet zo goed uit voor Adriaan, maar iedereen is onschuldig tot het tegendeel wordt bewezen.

Bio van Adriaan Van den Hoof