.
News Image

Adriaan Van den Hoof nu al afgemaakt

En dat voor zijn nieuwe programma al te zien was.


“Geef die man duizend euro om niet op televisie te komen” was één van de commentaren van een recensent in een bepaalde krant. Hiermee werd presentator Adriaan Van den Hoof helemaal afgemaakt.

Adriaan mocht zich verdedigen op Radio 1 in De Bende van Annemie. De eerste woorden van hem gingen over het feit dat het niet zijn programma is. Hij wil absoluut benadrukken dat dit programma met een heel team werd gemaakt. Een jongen had een eindwerk gemaakt voor het RITS en er waren wat juryleden van de VRT aanwezig die hier wat in zagen. Na een test viel het meteen in de smaak en werd er besloten een programma van te maken. Het is een blijk van nieuwe televisie, dat we nog vaker te zien gaan krijgen volgens Adriaan. “Sorry voor alles” wordt een spannend en verrassend programma dat Adriaan serieus heeft getriggerd. De man is er enorm enthousiast over. Na de laatste opname was er dan ook niet één slechte reactie te horen van mensen die hieraan hadden meegewerkt. Sommigen dachten wel dat ze paranoïde waren geworden.



Adriaan Van den Hoof heeft helemaal geen problemen met recensies, maar met het feit dat vaak personen worden geviseerd heeft hij het moeilijker. Volgens de televisiepresentator proberen mediajournalisten elkaar ook vaak gewoon de loef af te steken.



Medialaan-topman Erwin Deckers zei in de krant De Morgen dat Vlaamse televisie tot de wereldtop behoort en onze Vlaamse kijkers verwend zijn. Volgens hem doen mediarecensenten nogal meewarig over wat er in Vlaanderen wordt gemaakt.



“Sorry voor alles” is vanaf zondag 4 september wekelijks te zien om 20.30u.


Bio van Adriaan Van den Hoof en Erwin Deckers