.
News Image

Adriaan Van den Hoof is terug met Switch

Adriaan Van den Hoof is klaar voor een hete zomer.
Vanaf maandag 26 juni spelen in het tweede seizoen van Switch opnieuw vijf kandidaten een quiz zonder punten, met Adriaan Van den Hoof als de geknipte presentator. Spelplezier verzekerd.

Aan de formule van Switch is niets veranderd. Het is nog altijd een quiz zonder punten. De volgorde waarin de kandidaten staan, is de tussenstand. Door juiste antwoorden te geven, kunnen de kandidaten van plaats ‘switchen’ en wie op het einde van de aflevering op de eerste positie staat, speelt de finale en maakt kans op 1000 euro. Of meer, als de finale van de dag voordien niet gewonnen is.

Er wordt ook nog altijd een week lang met dezelfde vijf kandidaten gespeeld. Na een strenge selectie zijn er 45 toppers overgebleven. 

Voor het tweede jaar op rij wordt Switch gepresenteerd door Adriaan Van den Hoof. Vorig jaar maakte hij zijn debuut als quizpresentator, maar het leek toen al alsof hij nooit iets anders had gedaan. En dit jaar is hij alleen nog beter geworden in zijn rol. Geen afgelikte tv-presentator, maar een met veel persoonlijkheid en oprechte interesse in de kandidaten. 

Adriaan:
Heerlijk om dit weer te mogen doen. Dit is echt de beste vakantiejob van de wereld. Het spelletje op zich is makkelijk om te volgen en toch is het elke dag weer superspannend. Er is een leuke mix van niet te moeilijke vragen waardoor iedereen kan meespelen. En het zijn dit jaar echt allemaal topkandidaten waarvan je instant denkt: ‘Dat zou mijn vriend kunnen zijn.’  Het enige wat ik moet doen, is er zijn! (lacht).

Switch, vanaf 26 juni elke weekdag om 20.30 uur op Eén.

Download onze app voor Android of iOS