.
News Image

Adoptiedochter Ruud De Ridder is smoorverliefd

Maar ze hebben geen toekomst samen.


Anke De Ridder, vroeger vooral bekend als actrice onder de naam Anke Fréderic is de geadopteerde dochter van Ruud De Ridder van het Echt Antwaarps Teater.



De actrice zegt in Story een geheime relatie te hebben met een Bekende Vlaming. De naam mag er eigenlijk niemand weten, anders zou het uiteraard geen geheime relatie zijn. Ze zegt in het bewust interview dat ze beter wat afstand van hem kan nemen, maar dat het echt de man van haar leven is. Vier jaar na de scheiding van haar man Pascal Durant is Anke dus ook nog officieel vrijgezel. Ondanks het verdriet van deze breuk is de 36-jarige actrice toch tevreden. Het heeft Anke bij de allergrootste liefde van haar leven gebracht. Naar eigen zeggen had Anke De Ridder even een relatie met hem, maar helaas kunnen ze niet meer samenzijn en dat heeft zo zijn persoonlijke redenen. Het moeilijkste van dit soort relaties beseft Anke, is dat ze haar liefde niet in het openbaar kan tonen en niet als koppel naar buiten kan komen.



We hebben allemaal het raden naar het idee waarom ze niet met hem naar buiten kan komen, want de Bekende Vlaming in kwestie blijkt niet getrouwd te zijn, noch een andere relatie te hebben.


Bio van Anke De Ridder en Ruud De Ridder