.
News Image

Adil El Arbi in een callcenter

Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah werken in een callcenter voor Volt.

In Volt @ work zet Volt jobs in de kijker waarvan de vacatures moeilijk ingevuld geraken. Medewerker in een callcenter is er zo één, als we de officiële lijst met knelpuntberoepen van de VDAB mogen geloven. Het idee om een hele dag moeilijke vragen van ontevreden klanten te beantwoorden of zélf mensen te moeten opbellen met een niet te missen aanbod, zal wel veel mensen afschrikken.

Volt vraagt regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah om de proef op de som te nemen. Samen gaan ze na een korte opleiding aan de slag in een callcenter.
Nog in Volt:

• Chauffeurs bij De Lijn hebben rustpauzes tussen de ritten in. Op papier, althans. Maar zijn die pauzes er ook altijd in de praktijk? Volt undercover op de bus.
• In tegenstelling tot voor bestuurders van Lijnbussen bestaan er voor vrachtwagenchauffeurs wél strikte regels over rij- en rusttijden. Een truckchauffeur mag nooit langer dan 4,5 uur ononderbroken achter het stuur zitten. Waarom bestaat zo’n regel niet voor De Lijn-chauffeurs? Het is de Volt-discussie van de week.
• Een student beweerde onlangs dat hij sneller van Knokke naar Kortrijk geraakt met de fiets dan met de trein. Kobe Ilsen zoekt uit of dat ook voor hem opgaat. Geraakt hij sneller op de redactie met de fiets dan THUIS-acteur Nawfel Bardad-Daidj … met de trein?
• in de reclametest: Nalys keukenpapier. Heeft die werkelijk de hoogste absorptie? Kobe test het in een labo en … in de Olmense Zoo.

Volt: op woensdag 29 april om 21.05 uur op Eén.