.
Greet Rouffaer
maandag 27 mei 2024

Actrice Greet Rouffaer zes weken buiten strijd

Wat is er aan de hand?

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. 'DE Ballroombeker' zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Vlak voor aanvang van de repetities kondigt de producent een castwissel aan. Helaas moet Greet Rouffaer uit deze voorstelling stappen om medische redenen.

Greet Rouffaer getuigt: "Ik dien jammer genoeg met heel veel spijt in het hart forfait te geven voor deze voorstelling omdat ik momenteel worstel met een pijnlijke zona. Mijn arts heeft hiervoor zes weken rust en behandeling voorgeschreven. Zes weken rust om te herstellen kan ik helaas niet combineren met de repetities van deze prachtige zomerproductie. Ik wens het hele team alle succes toe."

Regisseur Jeroen Maes: "Ik wens Greet een vlot herstel toe en hoop dat ze goed haar rust kan nemen. We vragen dan ook dat iedereen deze rustperiode van Greet respecteert, zodat ze snel weer op de been is. Ik ben bijzonder dankbaar dat Karin Jacobs Greet Rouffaer op zo'n korte tijdspanne kan vervangen en zich hiervoor wil vrijmaken. Karin en Greet zijn allebei échte klasse-actrices. We gaan er een mooie repetitieperiode en voorstelling van maken. "

Na “Viva Minerva”, “Café Beveren, “De Sinksenfoor”, “’t Strand van Sint-Anneke”, “Oost West, Thuis Best” en “Minerva Veur Altijd” neemt regisseur en scenarist Jeroen Maes het publiek dit keer mee naar de wondere wereld van het ballroomdansen. 'De Ballroombeker' is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater van 28 juni tot en met 11 augustus. Gerenommeerde acteurs als Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck en Vicky Florus worden bijgestaan door jonge, vurige talenten zoals Matthew Michel, Jervin Weckx, Thomas Servranckx en Ylenia Mele. De choreografie is in handen van Frank en Laura Zegels, bekend van 'James De Musical' en 'Dancing With The Stars'. Tickets via www.fakkeltheater.be

Bio van Greet Rouffaer

Meer Over:

Greet Rouffaer