.
News Image

Actrice Christel Domen moet noodgedwongen gaan werken

Nieuwe uitdaging voor actrice Christel Domen.


Christel Domen kennen we allemaal van haar rollen in Lili & Marleen en Familie, maar ondertussen heeft de echtgenote van acteur Marc Coessens een opvallende carrièreswitch gemaakt. Ze is zowaar stewardess geworden.



De actrice getuigt in Story dat ze een opleiding van drie weken heeft gevolgd tussen allemaal twintigers om stewardess te worden. Niet op een vliegtuig, maar wel op de Thalys, onthult de 57-jarige actrice. “Mijn taak is mensen bedienen. Het fijne is dat we met dagcontracten werken, dat geeft me de vrijheid om daarnaast mijn beroep als actrice uit te oefenen,” verklaart Domen in het weekblad.



Christel Domen geeft toe dat het een hele uitdaging is. “Ik ben heel dankbaar dat ze mij die kans willen geven, want ik merk dat jongere mensen sneller hun job kennen dan ik. ik maak nog veel fouten,” aldus Domen. “Maar mijn enthousiasme, glimlach en vlotheid met de mensen worden gewaardeerd,” aldus Christel Domen in Story. “Ik ben heel blij met deze job. Hopelijk laat de VDAB me nu met rust,” klinkt het bij de actrice.


Bio van Christel Domen

Meer Over:

Christel Domen