.
News Image

Acteurs van Buren op bezoek bij Thuis

VRT heeft goed nieuws voor de fans van Buren.


Op woensdag 12 juni zijn de acteurs Stefan Dennis en Rebekah Elmaloglou uit de Australische reeks Buren in ons land en brengen ze een bezoek aan de set van Thuis. De cast en crew van Thuis zijn in hun nopjes met dit unieke bezoek en de Thuis-acteurs kijken ernaar uit om Dennis en Rebekah te ontvangen, rond te leiden op de set en te verrassen met Belgische specialiteiten.



Het is een bijzonder fijn idee dat de acteurs van Buren ons komen bezoeken. Buren is naast Het journaal het langstlopende programma op de Vlaamse televisie én bovendien de populairste buitenlandse soap in Vlaanderen. Als die dan vragen of ze op bezoek mogen komen, dan twijfel je geen seconde. Zulke ‘Buren’ zijn altijd welkom en we zullen ervoor zorgen dat ze zich hier ‘Thuis’ voelen, reageert Hans Roggen, producer van Thuis.



Met meer dan 8000 afleveringen is Buren één van de meest succesvolle én langdurende series ter wereld. Elke weekdag zendt Eén een nieuwe aflevering uit en de reeks is nog altijd bijzonder populair bij het Vlaamse publiek. De eerste aflevering werd bij ons uitgezonden op 31 oktober 1988 en Eén is niet van plan om met Buren te stoppen.


Bio van Stefan Dennis en Rebekah Elmaloglou