.
News Image

Acteurs D5R stappen over naar Disney Channel

Twee acteurs uit D5R zijn binnenkort te zien op Disney Channel.
Met het einde van het vierde seizoen kwam de immens populaire Ketnet-reeks D5R tot een einde. De fans kunnen gelukkig nog uitkijken naar de film van D5R die vanaf de krokusvakantie in de bioscoopzalen te zien zal zijn, maar er is meer goed nieuws.

Liandra Sadzo en Thijs Antonneau kruipen in D5R in de huid van respectievelijk Kyra en Vincent. Lang zullen de fans van D5R niet moeten wachten om twee van hun favoriete acteurs weer op het kleine scherm te kunnen bewonderen. Zowel Liandra als Thijs zullen vanaf 15 mei te zien zijn op Disney Channel in het tweede seizoen van “Just Like Me!”.

Liandra Sadzo speelt Rox in Just Like Me en Thijs Antonneau (die we ook kennen onder z’n artiestennaam Artie Blue) kruipt in de huid van Ruben. Beide acteurs zijn tevreden dat ze alweer samen op de set kunnen staan, maar geven toe dat het soms wel eens verwarrend is dat ze elkaar op de set niet meer moeten aanspraken als “Kyra” of “Vincent” maar wel als “Rox” en “Ruben”.

Just Like Me op Disney Channel gaat over een groepje vloggers die samenkomen in de juicebar De Shake om te praten over hun nieuwe projecten en over hun leven als beroemde tieners.