.
Acid
vrijdag 29 december 2023

Acid: “Het gebeurt elke keer opnieuw”

Het was een straf jaar

YouTuber Acid zal zich 2023 nog lang blijven herinneren. Dit jaar maakte hij een controversieel filmpje over de Reuzegommers en waarin hij ze exposet. Spijt van dat filmpje heeft hij niet. Integendeel, hij zou het zo opnieuw doen.

Acid werd door de lezers van Het Laatste Nieuws verkozen tot 4de grootste Belg van 2023 en dat vindt Nathan Vandergunst, want zo heet Acid echt, heel straf.

“Ik heb een goed jaar gehad, een stevig jaar, waarin ik hard heb gewerkt — ik ben niet bang om dat te zeggen. Om dan erkenning te krijgen van de lezers van de meest gelezen krant: dat vind ik supertof.”

Nathan haalde de krantenkoppen met de video die hij maakte en met de bijhorende rechtszaak die hij daardoor heeft gekregen. Maar ook met optredens op Pukkelpop en een inbraakpoging op Tomorrowland wist hij de kranten te halen.

“Ik zeg elk jaar dat dit het zotste jaar is uit mijn leven, en dat zeg ik dit jaar ook terug. Op 31 december ben ik er telkens van overtuigd dat ik de voorbije twaalf maanden nooit zal kunnen overtreffen. En toch gebeurt het iedere keer opnieuw.”

Bio van Acid

Meer Over:

Acid