.
News Image

Acht jaar geleden schreef Connie Neefs een tekst die nu een hit is

Toen doodde ze de tijd tijdens het wachten bij haar optreden.


Connie Neefs heeft met Wachten op mijn dochter een hit te pakken. Momenteel staat ze vier weken in de Vlaamse Ultratop 50 met dat nummer. Deze week verliest ze wel twee plaatsen, maar ze staat nog steeds op nummer 24. Connie's dochter Hannelore zou 15 jaar zijn geweest toen haar moeder een tekst neerschreef bij het wachten op haar optreden. In Ment op zondag zei de zangeres dat ze het maakte in haar geboortedorp, maar er tot op heden niets mee had gedaan.

Het uitgaan was voor Connie nog een zorgeloze tijd, terwijl dat vandaag de dag voor de jonge mensen minder vanzelfsprekend is. Connie Neefs vindt dat je nu de mensen niet meer zo goed kunt vertrouwen. Hannelore vertrouwt ze voor de volle honderd procent, maar mensen rondom haar vertrouwen ligt wat moeilijker.



Inmiddels is Hannelore 23 jaar jong en treedt ze soms samen met moeder Connie op. In december deden ze drie optredens samen in het Cultuurcentrum van Dilbeek. Het is voor Connie dan ook heel bijzonder om samen te zingen met haar eigen dochter. Volgens Connie Neefs komt er wel een moment dat Hannelore zelf een liedje uit zal brengen.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Connie Neefs

Meer Over:

Connie Neefs