.
News Image

Aaron De Veene uit Sneeuwwitje en Thuis scoort met anderhalve meter-grap

Jong talent scoort ook op TikTok.


In maart was Aaron De Veene nog als ‘Jesse’ te zien in de populaire Eén-serie ‘Thuis’ en als de coronamaatregelen gunstig evolueren, schittert hij dit najaar terug in de theaters. In ‘Sneeuwwitje, de musical’ speelt hij ‘de prins’ naast Maureen Vanherberghen en hij werkt ook mee aan de nieuwe versie van ‘The Sound of Music’. Vorig jaar studeerde hij, na een opleiding van 4 jaar, succesvol af aan de musicalopleiding van het Brusselse Conservatorium. In juni behaalde Aaron zijn diploma en in een gesprek met Bruzz in het kader van ‘de musicalsterren van morgen’, kwam zijn enthousiasme en veelzijdigheid nogmaals bovendrijven: “Toen ik klein was, heb ik altijd toneel gespeeld. Dat begint dan in de woonkamer voor mama en papa, maar later moest ik op schooltoneeltjes ook altijd vooraan staan of het kot was te klein. De echte klik kwam er bij een schoolmusical in de middelbare school. Toen merkte ik dat ik niet alleen het acteren leuk vond, maar evenzeer het dansen en zingen. Voor mij was er nooit een andere optie.”



In afwachting dat de musicalproducties weer opstarten onderhoudt Aaron De Veene in deze coronatijden zijn sociale media. Naast Facebook en Instagram zit hij ook op TikTok waar hij in sneltempo bijna 7000 volgers charmeerde. En het blijft goed gaan, want één van zijn recentste TikToks is ondertussen goed voor bijna 92.000 views. “Ongelofelijk hoe vaak ik tijdens het scrollen dat filmpje met mijn stem al ben tegengekomen (lacht). Ik heb de grap niet bedacht, maar ze wel een eigen karakter en interpretatie gegeven en die slaat duidelijk aan”, zegt Aaron lachend. Het is niet de eerste keer dat hij zoveel succes oogst. Eén van zijn eerste TikToks, waarin hij met een kinderstemmetje en rode lippenstift te zien is, werd ondertussen al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken en oneindig veel gedeeld en geïmiteerd. “In afwachting dat we weer kunnen repeteren en gaan spelen noem ik het een amusante bezigheid. Net als vele collega’s is het afwachten tot we weer mogen en missen we ondertussen allemaal het podium en ons publiek.

Of ‘Jesse’ nog een vervolg krijgt in ‘Thuis’? Goh, wie weet. Hij is in alle geval niet doodgegaan, dus er zijn nog mogelijkheden.



Wie Aaron De Veene op TikTok wil volgen kan dat via deze link: www.tiktok.com/Aarondeveene


Bio van Aaron De Veene

Meer Over:

Aaron De Veene