.
Aaron Blommaert
woensdag 3 april 2024

Aaron Blommaert: “Wat wilde ik daarmee doen?”

Hij had een ander plan in gedachten

Toen Aaron Blommaert afstudeerde in het middelbaar werd hij gecast voor ‘Familie’ en mocht hij de rol van Raven spelen. Daarnaast zong hij ook in de boyband Bobby en stond hij onder andere in het voorprogramma van Niels Destadsbader.

Maar het had niet veel gescheeld of Aarons toekomst had er een beetje anders uitgezien. Hij had zich namelijk ingeschreven aan het UGent om geschiedenis te gaan studeren.

“De vraag was: wat wilde ik ermee doen? Ik wilde van het feestleven genieten en tegelijk een ster worden zoals Hannah Montana. Dus heb ik het studeren maar zo gelaten. Hoewel ik het inschrijvingsgeld al had betaald”, lezen we in Tv Familie.

Aarons plan B was om geschiedenisleerkracht te worden, maar alleen als zijn mediacarrière op niks was uitgedraaid. Maar dat gebeurde dus niet. Al vond hij de eerste maanden best eng.

“Al m'n vrienden zaten op school, terwijl ik een heel onregelmatig schema had. In de week draaide ik voor 'Familie', en in het weekend presenteerde ik op MNM”, klinkt het bij ‘Peter Van de Veire & de Zandloper’.