.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6916
zondag 16 januari 2022

Aaron Blommaert ontgoocheld: “Hij miste zijn kans in de bioscoop”

'Het is vreselijk'

Acteur Aaron Blommaert zit niet stil. Hij is dagelijks te zien in 'Familie' en daar komt binnenkort ook #LikeMe bij. Naast televisie is Aaron ook te zien in de cinema waar hij meespeelt in ‘Bittersweet Sixteen’. Een film geregisseerd door Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert.

Het gaat Aaron voor de wind. Maar toch schuilt er heel wat onzekerheid bij de jongeman. “Bij elk project denk ik: wat zal het volgende zijn. Wat er onlangs gebeurde door de sluiting van de cultuursector is daar een voorbeeld van. Theateracteurs krijgen geen kansen meer. Vreselijk. En ook ‘Bittersweet Sixteen’ miste zijn kans in de bioscoop. Één dag na de première kwam het bericht dat de bioscopen zouden sluiten. Heel erg voor de makers”, zucht Aaron in Het Laatste Nieuws.

Met Kürt Rogiers en Sandrine André aan zijn zijde bij 'Familie'; is het opnemen bij de soap een goede leerschool voor de jonge acteur. “Ik vind het aangenaam hoe serieus ze hun werk nemen. Mocht ik van hen niet geleerd hebben om me altijd goed voor te bereiden op mijn scènes, dan was ik misschien meer een speelvogel geworden.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Aaron Blommaert, Jan Verheyen en Lien Willaert