.
Aaron Blommaert
zondag 13 september 2020

Aaron Blommaert onder de indruk bij Familie: “dit wordt hard werken”

Maar juist die druk doet me beter presteren...


Aaron Blommaert heeft de schoolbanken nog maar net vaarwel gezegd of hij staat al op de set van Familie. De 18-jarige acteur is sinds kort te zien als Raven, de zoon van Lars (een rol gespeeld door Kürt Rogiers). Blommaert blikt met een positief gevoel terug op zijn eerste maanden bij Familie.

“Ik ben zonder acteeropleiding terechtgekomen in een geoliede machine met professionals. Dus ik wist meteen: dit wordt hard werken. Maar juist die druk doet me beter presteren,” vertelt Aaron in Story.

Zijn personage ‘Raven’ is ook erg leuk om spelen, meent de acteur: “Misschien net omdat hij heel anders is dan ik: vrij introvert en heel filosofisch ingesteld. Ik ben juist erg expressief,” aldus Aaron Blommaert.

Aaron Blommaert wordt persoonlijk begeleid door zijn ‘televisievader’ Kürt Rogiers en ze zitten zelfs in elkaars bubbel omdat ze zoveel scènes samen hebben. ‘Ik mag en kan hem dus alles vragen. We rijden samen naar de set van Familie en onderweg babbelen we wat of repeteren we onze dialogen,” vertelt Aaron in Story.