.
Aaron Blommaert in Familie - aflevering 6916
donderdag 1 september 2022

Aaron Blommaert: “Ik geef graag liefde, maar ik krijg het ook graag”

Verder wil hij er niks over kwijt

Aaron Blommaert is de nieuwe rijzende ster op VTM. Hij mag meespelen in ‘Familie’, presenteert dit najaar ‘The Voice Van Vlaanderen’ en was één van de 4 presentatoren van ‘Tien Om Te Zien’. Maar ondanks de vele mooie kansen, is Aaron toch nog vaak onzeker.

Maar die onzekerheid uit hij alleen tegen zijn vrienden. “De vrienden van voor ik bekend werd, zeg maar. Kameraden uit het middelbaar op wie ik nog steeds kan rekenen. En andersom”, legt Aaron uit in Tv Familie.

Of Aaron nu vrijgezel is of niet, daar bestaat niet echt een zekerheid over. Zo wordt wel eens gefluisterd dat hij een relatie zou hebben met Ketnetwrapster Gloria Monserez. Maar echt officieel is het niet.

“Maar thuis ben wel een grote knuffelaar. Ik zal ook nooit vertrekken zonder mijn ouders een kus te geven. Sommigen beginnen tijdens hun puberteit wat afstand te nemen van hun vader en moeder, maar bij mij is dat lichamelijke gebleven. En mijn familie is en blijft mijn alles.”

Maar ook over de liefde wil Aaron nog graag iets kwijt. “Ik geef graag liefde en ik krijg het ook graag. Maar laat het ons daar maar op houden.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert