.
Aaron Blommaert
maandag 6 november 2023

Aaron Blommaert: “De teleurstelling is voor hen groter dan voor het kind”

Ze leven erg mee

Met Aaron Blommaert en Nora Gharib heeft ‘The Voice Kids’ er twee nieuwe presentatoren bij. De twee hebben ervaring met talentenjachten en weten dus als geen ander hoe ze de ontgoochelde of blije kids moeten opvangen.

Blommaert heeft zelf nog deelgenomen aan ‘Junior Eurosong’ en ‘The Voice Kids’ en dat was niet altijd een even groot succes, integendeel.

“Voor ouders is de teleurstelling soms groter dan voor hun kind. Maar bij 'The Voice Kids' hoor ik ouders nu zeggen: 'Kijk naar Aaron, die had ook tegenslag, en die heeft toch maar mooi 'The Masked Singer' gewonnen!' Ik ben fier dat ik nooit heb opgegeven. Een nee krijgen is niet het einde van de wereld”, zegt Aaron in Dag Allemaal.

Ook Nora kan dat bevestigen dat er heel wat kinderen teleurgesteld zijn op het moment dat niemand van de coaches zich omdraait. Het voelde ook voor haar soms heel pijnlijk.

“Soms stond ik mee te huilen bij de opnamen. Ik ben altijd al een emotionele geweest, zeker als het om kinderen gaat. Ik denk dan aan mijn eigen dochter.”

Download onze app voor Android of iOS