.
Aaron Blommaert
woensdag 7 juni 2023

Aaron Blommaert: “Blijven kijken!”

Wat gaat er nog gebeuren

In ‘Familie’ zien we sinds een tijdje nieuwkomer Jill, gespeeld door Britt Das. Zij heeft heel wat scènes samen met Aaron Blommaert die Raven speelt. Gelukkig is er een goede klik tussen de twee.

“Britt is een natuurtalent. Ze heeft naar eigen zeggen niet veel acteerervaring, maar ze is enorm leergierig, luistert goed en pikt veel snel op. Ze kan ook juist doseren. Op de set kan Britt erg gefocust zijn, maar ze kan ook plezier maken. Dat herken ik bij mezelf. Britt en ik zitten op dezelfde golflengte”, vertelt Aaron enthousiast in Tv Familie.

Op sociale media vermoeden de kijkers dat Jill een bedreiging zal vormen voor de relatie van Louise en Raven. Maar daarover wil Aaron nog niks kwijt.

“Of dat klopt? Daarvoor moet je vooral blijven kijken. Ik kan alleen maar zeggen dat er de voorbije maanden al een paar andere stoorzenders opdoken die de relatie van Raven bedreigden. Louise geeft Raven nu vooral de kans om als persoon en muzikaal talent te groeien. Dat is mooi. Maar als ik haar was, zou ik toch maar goed uit mijn doppen kijken.”

Bio van Aaron Blommaert

Meer Over:

Aaron Blommaert