.
News Image

Aïssa geeft benefiet voor haar dochtertje

Kankerbehandeling vindt plaats in Zwitserland.


Kiana, het dochtertje van zangeres Aïssa heeft sinds oktober 2017 te maken met een zeldzame agressieve vorm van botkanker. In 2017 heeft ze tal van chemokuren dienen te doorstaan, gevolgd door 3 operaties voor het verwijderen van de tumoren. Na een succesvolle benefiet en tal van steunen van verschillende mensen diende Kiana 8 weken lang protonbestraling te krijgen in Zwitserland. Deze liep af eind augustus. Midden september 2018 werd bij de 11-jarige Kiana opnieuw een zwelling in de hals ontdekt. 2 tumoren werden ontdekt na tal van scans. Opnieuw diende Aïssa's dochtertje een operatie te ondergaan om de 2 tumoren te verwijderen. Daar deze vast hingen aan de slokdarm hebben ze helaas de tumoren niet volledig kunnen verwijderen, waardoor Kiana opnieuw voor 8 weken naar Zwitserland moet voor protonbestraling.



Het verblijf in Zwitserland en alle bijkomende kosten kunnen hoog oplopen en daarom besloot de zangeres om een nieuwe benefiet op touw te zetten, vlak voor de feestdagen. Er zijn kerstconcerten gepland op 15 december in de kerk van Mol Rauw, op 16 december in de parochiezaal te Halle en afsluitend op 21 december in de kerk van Holsbeek. Voor dit laatste concert krijgt Aïssa de steun van koor Kanti La Mondo, Sammy Moore en Ida de Nijs. Salim Seghers is er immers bij in Mol Rauw. Ron Van Praag zorgt voor de presentatie.

Tickets kosten telkens 6 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa. Alle info hierover is terug te vinden op Facebook, op de pagina Kiana's Fight. Daar ziet u o.a. ook nog acties die mensen op touw zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Wie dit wenst kan ook een vrije gift doneren via www.benefietkiana.be/product/vrije-gift.



Laat ons hopen op een succesvolle protonenbehandeling voor Kiana. We moeten met zijn allen Blijven Geloven, zoals de nieuwste single van Aïssa heet die ze opnam voor haar dochtertje.



(Nico Vanaken)