.
News Image

80's Top 800 maandag van start op JOE fm

Liefhebbers van de eighties worden vanaf maandag verwend.

Vanaf maandag is er opnieuw de 80's Top 800 op JOE fm. Een hele week lang worden de grootste hits uit de jaren '80 nog eens boven gehaald. De volledige lijst werd samengesteld door de JOE-luisteraars, zij brachten de afgelopen weken hun stem uit via JOE.be. Vrijdagavond 22 november weten we of Bryan Adams met 'Summer Of '69' opnieuw op 1 staat.

De 80's Top 800 start elke dag om 6.00u bij Bjorn en Lenke. Maandagochtend komt de legendarische Sheila E langs om de lijst met tromgeroffel officieel te openen.
De rest van de dag nemen dj-duo's de lijst voor hun rekening. Alexandra Potvin en Jan Bosman presenteren samen in de voormiddag, gevolgd door Tess Goossens en Herbert Bruynseels tot 16.00u. Leen Demaré en Raf Van Brussel sluiten de lijst af. Nadien blikt Heidi Van Tielen tot 20.00u terug op fragmenten van de afgelopen dag in de '80's Top 800 Aftershow'.
Na 'Your Greatest Hits In The Mix' wordt elke dag afgesloten met '80's Finest met Michel' vanaf 21.00u. Michel Follet gaat elke avond na welke hits uit de 80's de lijst net niet gehaald hebben.

Doorheen de lijst wordt er ook de '80's Top 800 Cassette Quiz' gespeeld. Door te sms'en en een bepaalde uitvoerder of nummer te herkennen in een muziekfragment kunnen luisteraars een iPod winnen waar ze de volledige lijst op kunnen downloaden.
JOE-dj Elke Van Mello trekt meteen na het spelmoment de baan op, om de prijs in stijl bij de winnaar af te leveren. Daarom zal Elke zich verplaatsen in twee typische 80's iconen: het busje van The A-Team en K.I.T.T. van Knight Rider.

De 80's Top 800, van maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november op JOE fm.