.
VRT
dinsdag 29 november 2022

67 ontslagen bij VRT hebben een gezicht gekregen

"Bijltjesdag bij de VRT"

Phara de Aguirre heeft een opvallende tweet de wereld in gestuurd. Blijkbaar hebben we bij de VRT werk gemaakt van de ontslagen. "Bijltjesdag bij Vrt. In de ene gang tranen bij collega's die een vergaderverzoek gekregen hebben, in de andere gang opluchting bij collega's die dat niet gekregen hebben. Het cijfer 67 krijgt gezichten. Veel gezichten van fijne collega's", tweette Phara.

Als gevolg van het transformatieplan moeten er 67 mensen bij de openbare omroep vertrekken. Wie dat zijn, is voor de buitenwereld niet geweten en misschien is dat maar goed ook. Gaat het alleen maar om mensen die niet in beeld komen en dus achter de schermen werken of zijn er ook schermgezichten bij? Een ontslag is een ontslag.... helaas.

Voor de betrokken werknemers zijn het geen leuke dagen, maar - en wij spreken uit ondervinding - er zijn in de media de afgelopen jaren heel wat mensen ontslagen. Sommigen kregen een hele resem werkaanbiedingen en zijn zelfs verbeterd ten opzichte van het verleden. Nu is de openbare omroep wel een goede werkgever (geweest), maar er is zeker nog een mooi leven na de VRT. Het is deels ook wat je er zelf van maakt. Kop op en ga ervoor!

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Phara de Aguirre

Meer Over:

Phara de Aguirre