You are here

5napback & Metejoor nemen samen single 'Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn?' op

28/10/2020 16:48-

Soms moet je het niet ver zoeken...

Na een succesvolle radiozomer voor zowel 5napback als Metejoor slaan deze twee blije gezichten de handen in elkaar met als resultaat “Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn”. Een lied over een verloren liefde en hoe iemand zo dom kan zijn om de ware te laten gaan. Dit onderwerp werd in een uptempo/dance jasje gestoken. Een nieuwe, leuke uitdaging voor Metejoor die zo weer laat zien wat hij in z’n mars heeft!

5NAPBACK (uitgesproken als “Snapback”) is een 25-jarige DJ die in 2016 de trofee van “MNM Start to DJ” in zijn armen mocht sluiten.
Sindsdien staan er zo’n 800 shows op zijn palmares, in binnen- en buitenland (Tomorrowland, Balaton Sound, Sunrise Festival,…) Vorige zomer haalde hij met “Vrienden” (feat. Daniël Busser) zijn eerste hitje! Goed voor zo’n miljoen streams en een half jaar in de Vlaamse Ultratop!

Metejoor heeft ondertussen zijn strepen al verdiend op de Belgische radio. Zo zijn Metejoors laatste singles steevast genomineerd voor de zomerhit en is hij een meer dan graag geziene artiest bij verschillende radio stations. De afgelopen drie singles van Metejoor stonden steeds in de hogere regionen van de Vlaamse Ultratop 50.

5NAPBACK: “Toen ik Metejoor live op m’n televisiescherm bezig zag met “Het Beste Aan Mij ” tijdens de Radio 2 Zomerhit 2020 dacht ik meteen: “Wow, die gast heeft een topstem, zou dat niks zijn voor een volgende plaat”? Na wat heen en weer geapp zijn we dan in de studio beland en hadden meteen een “maatjesklik”.

Metejoor: “ Ik ontving enkele maanden geleden enthousiaste berichtjes van mijn vrienden. Ze spraken over een nieuw lied dat ze op de radio hadden gehoord. Een lied waarvan ze zeiden dat het perfect een ‘Metejoor’ lied zou kunnen zijn.
Het bleek over “Vrienden ” van 5NAPBACK te gaan. Bleek dat 5napback ook een Kempenaar was. Van Duffel, de plaats waar ik ‘toevallig’ ben geboren ! Na contact met 5NAPBACK werd duidelijk dat de jonge knaap ook nog eens een sympathieke gast bleek te zijn. Alles was dus aanwezig voor de perfecte samenwerking ! And here we are ... “Hoe kon ik zo dom zijn”

Meer nieuws over:

Metejoor, 5Napback

Gerelateerde foto's:

Engie Parkies

Metejoor - Kapellen - 08/08/2019

Gerelateerde bio's: