.
News Image

50ste verjaardag Sammy Moore wordt stevig gevierd

Op zaterdag 13 juli is dat feestje in Rotselaar.


Sammy Moore zal Abraham zien op 9 juli. Die 50ste verjaardag zal de zanger op zaterdag 13 juli vieren in aanwezigheid met zijn trouwe fans in Sportoase De Toren, Torenstraat 115 te Rotselaar. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar voor die unieke avond omdat men wil dat iedereen comfortabel aan een tafel kan zitten tijdens het verjaardagsfeest. Er wordt ook de nodige ruimte voorzien om de benen uit te slaan op de dansvloer.



Een ticket kost € 45 en omvat BBQ met 3 stukken vlees per persoon en een dessert, aangevuld met een prachtige show vol gastartiesten. Naast Sammy Moore uiteraard, zijn er optredens van Aïssa, Michael Lanzo, Eveline Cannoot en Danny De Roover. Tevens is er nog een leuke verrassingsact voorzien die strikt geheim wordt gehouden tot op de feestavond zelf.



Je plaatsje reserveren kan op allerlei manieren: Aan de fanstand tijdens de optredens, via de fanclub pagina van sammymoore.be, een privébericht naar Lieve Hellings via Facebook of telefonisch via 0499 12 00 48.

Betalen doe je door storting van € 45 per persoon op rekening van Sammy Moore BE52 0017 4863 9309 met duidelijke vermelding van je naam , aantal personen en “ verjaardagsshow”. Je reservatie is pas definitief nadat je betaling is ontvangen.



(Nico Vanaken)


Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore