.
News Image

2BE pakt uit met de beste comedy

De beste Vlaamse comedyshows, vanaf maandag 2 november kan je ze ontdekken op 2BE.
Vanaf maandag 2 november 2015 start 2BE met Comedy Live. Elke week staat er een nieuwe show op het programma van een bekende stand-up comedian. De aftrap van Comedy Live wordt de eerste drie weken meteen gegeven met tv-premières voor Vlaanderen: Bart Cannaerts met ‘Wanneer gaan we nog eens bowlen?’ (2/11), Begijn Le Bleu met ‘Speciaal voor u!’ (9/11) en William Boeva met ‘Megalomaan’ (16/11).

Bart Cannaerts – ‘Wanneer gaan we nog eens bowlen?’ op maandag 2 november om 22.15

Op maandag 2 november 2015 wordt de aftrap gegeven door Bart Cannaerts met de tv-première van ‘Wanneer gaan we nog eens bowlen?’. In zijn derde avondvullende voorstelling gaat Bart dieper in op de zinloosheid van het bestaan en hoe daar optimistisch mee om te gaan. “Bowlen is zoals het leven: het is een belachelijk tijdverdrijf, maar af en toe een strike gooien houdt ons recht”, aldus Cannaerts.

Begijn Le Bleu – ‘Speciaal voor u!’ op maandag 9 november om 22.10

Op maandag 9 november 2015 is het aan Foute Vriend Begijn Le Bleu met zijn show ‘Speciaal voor u!’. In zijn voorstelling speelt Begijn de sterren van de hemel met heel wat fratsen, grollen, meesterlijke typetjes en subtiel vertelde verhaaltjes. Hij houdt daarbij het midden tussen pure stand-up comedy en verteltheater met een hoog cabaretgehalte.
William Boeva – ‘Megalomaan’ op maandag 16 november om 22.10

De derde tv-première op 16 november 2015 is voor stand-upper William Boeva. In zijn allereerste avondvullende show ‘Megalomaan’ geeft William Boeva een eigenzinnige kijk op de wereld, hilarisch in zijn bevindingen en messcherp voor zowel de aanstarende medemens als zichzelf. William wil de mensen laten kennismaken met zijn ‘soort’. Want misschien zijn de verschillen helemaal niet zo groot als het oog doet vermoeden…

Deze en heel wat andere shows kan de kijker voortaan elke maandagavond ontdekken tijdens Comedy Live bij 2BE.

NIEUW BIJ 2BE: Comedy Live: Vanaf 2 november, elke maandag om 22.15 bij 2BE