.
2 Fabiola
woensdag 11 mei 2022

2 Fabiola succesvoller dan ooit

Allemaal dankzij 'Liefde Voor Muziek'

Dankzij 'Liefde Voor Muziek' wordt 2 Fabiola terug leven ingeblazen. De groep is nooit echt weggeweest, maar het grote succes dat ze vandaag terug kennen was even gaan liggen. Dat ze nu een heropleving beleven, maakt Pat Krimson erg blij.

“Het is ontzettend straf hoe 'Liefde Voor Muziek' leeft bij jong en oud. En sinds Loredana ontmaskerd is als Ridder zorgt ook zij voor een nieuwe instroom van fans. Dat onze populariteit is toegenomen, merken we aan het aantal aanvragen voor optredens”, zegt een gelukkige Pat in Primo.

Patje treedt naast 2 Fabiola ook op als dj en Loredana heeft ook nog eens een carrière als solozangeres. De twee zijn altijd erg druk bezig en proberen alles heel erg duidelijk te houden in al die agenda’s.

“Ik draaide altijd aan de top mee, maar omdat ik zo veel verschillende dingen deed, viel dat nooit op. Sinds ik terug ben uit Ibiza, werkte ik hard en trad ik vaak op. Maar op ‘She’s After My Piano’, na vertaalde zich dat nooit in hitparadesucces”, vertelt Patje over zijn succes.

2 jaar geleden werd nog verteld dat 2 Fabiola ermee zou ophouden. Een aankondiging die volgens Pat volledig uit de context werd getrokken. “Ik wilde vooral zeggen dat ik de focus wou leggen op de solocarrière van Loredana. Zoals we het nu aanvoelen, willen we ook samen muziek blijven maken. Het voordeel is dat Loredana en ik graag samen zijn. om te werken en te genieten.”

Bio van 2 Fabiola

Meer Over:

2 Fabiola