.
News Image

2 Fabiola klaar voor hete zomer

Laat die eerste hittegolf maar komen, 2 Fabiola is er klaar voor!


2014 was opnieuw de grote doorbraak voor 2Fabiola met “She’s after my Piano” en Patje en Loredana hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Tussen de talrijke optredens door werd er ook keihard in de studio gewerkt samen met producer Serge Ramaekers.

Voor de zomer van 2015 pakken ze zelfs uit met 2 singles : ‘Rock it’ (verschenen op 1 juni) / ‘Doctor Disco' (Release 29 juni).



Volgende week start 2Fabiola zijn ‘Rock iT zomer tour 2015’ in Alicante (Spanje). Om deze zomertour te promoten releasen ze op eigen label een eigentijdse single met bijhorende roadmovie-clip… Rock it.



Internationaal gaat het ook zeer goed, want er staan optredens gepland in Spanje (Madrid – Allicante) – Denemarken (Kopenhagen) en NL (Geleen en Venlo). 2Fabiola gaat ook de live-tour op met eerste concert in Zonhoven op 2 juni. Patje & Loredana doen verder deze zomer de 'Disney Tour' op 5 verschillende locaties en ze zijn geboekt op enkele zeer grote Belgische Dance Festivals, hou dus zeker de line-ups in de gaten. En er is nog fantastisch nieuws voor Pat Krimson, zijn AtmoZ Outdoor Festival in Eindhoven (NL) op 20 juni is voor de 4de keer op rij uitverkocht met 4500 tickets, een hele prestatie voor een Belgisch concept in Nederland.


Bio van 2 Fabiola

Meer Over:

2 Fabiola