.
Pat Krimson en Loredena van 2 Fabiola
dinsdag 12 december 2017

2 Fabiola introduceert nieuwe muziekstijl

Alles werd zelfs vastgelegd voor heel Europa.


2 Fabiola zal met een nieuwe muziekstijl naar buiten komen in februari, zei Pat Krimson in Hadiemicha 2.0. Het wordt naar verluidt iets helemaal nieuw. De bekende DJ heeft de naam zelf bedacht en legde hem meteen vast voor heel Europa. De naam en logo heeft hij dus al, maar in februari zal Pat er pas exclusief mee naar buiten komen. Bij dat gesprek op Ment Tv gaf hij aan dat zij de eerste groep zijn die dit zullen brengen. Anderen zullen ongetwijfeld dat voorbeeld volgen.

Dat Patrick Claesen, alias Pat Krimson een creatief brein is weten we al langer. Zo introduceerde hij bij zijn vriendin en zangeres van 2 Fabiola, Loredana met elektro-pop ook een nieuwe stijl in de Vlaamse muziek. De eerste drie solonummers van Loredana kunnen we zeker een succes noemen, alhoewel zo'n nieuw genre naar eigen zeggen moet groeien.



Op zaterdag 31 maart staat 2 Fabiola in het Sportpaleis in Back to the 90s & Nillies. In mei reizen ze dan af naar Spanje voor een heuse tour langs een aantal stadions, waar ze deel uitmaken van een tiental groepen uit de nineties.



Tekst: Nico Vanaken