.
James Cooke
zondag 5 februari 2023

15.000 fans genieten van James De Musical Live

Drie uitverkochte Lotto Arena's

Een bijzonder succesvol weekend voor James Cooke, Play4 en het getalenteerde musicalteam. Samen met vier bekende artiesten - Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans - die voor het eerst meezongen in hun eigen musical, deed James de Lotto Arena daveren op zijn grondvesten. Niet te verwonderen, want de zaal was voor deze drie voorstellingen tot de nok gevuld en volledig uitverkocht. Maar liefst 15.000 fans kwamen genieten, meezingen en dansen op dit onvergetelijk live spektakel. Metejoor sloot als verrassingsgast van het nieuwe seizoen de show af.

James Cooke blikt terug op een bijzondere tweedaagse: "Wat een zalig gevoel! Dit overtrof echt mijn stoutste dromen. Als je televisie maakt weet je nooit wie er aan de andere kant van het scherm zit. Ik vond het - naast heel erg spannend - vooral fantastisch dat ik kon kennis maken met onze kijkers. Het deed me ook enorm veel plezier om te zien hoe hard Natalia, Willy Sommers, Margriet Hermans en Bart Peeters zich gesmeten hebben in hun rol als musicalacteur. Mijn hoed af voor iedereen die hier deel van heeft uitgemaakt. Merci merci merci!"

"Metejoor kunnen aankondigen als eerste gast voelt heel erg juist. Hij is niet alleen dé man van 2022, hij is ook nog eens een fantastische collega en mens. Iemand die emoties niet schuwt en zichzelf blijft. Nu al zin om onze tanden in te zetten. In het maken van zijn musical bedoel ik hé ;)"

Bio van James Cooke

Meer Over:

James Cooke

Bio van Natalia, Willy Sommers, Bart Peeters, Margriet Hermans en Metejoor