.
News Image

14-18 stunt zaterdag op de Grote Markt in Mechelen

14-18 geeft zaterdag afscheidscadeau weg in Mechelen.


Studio 100 is overdonderd. Niet minder dan 310.000 keer kwamen enthousiaste toeschouwers kijken naar spektakel-musical 14-18 en de tickets blijven de deur uit vliegen. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde.

Als afscheidscadeau geeft Studio 100 op zaterdag 18 oktober om 11u maar liefst 100 gratis duotickets weg en dat op een bijzonder spectaculaire manier! Afspraak op de Grote Markt in Mechelen!14-18 is een puur verhaal over vriendschap en liefde. Wat is de verwoestende werking van een oorlog op een groep vrienden en op een man en een vrouw die door deze oorlog niet bij elkaar kunnen zijn? Wat is het effect van zo’n grote, alles verwoestende oorlogsmachine op gewone jonge mensen die eigenlijk niet weten waar ze in stappen? “14-18” is een spectaculair project over de Eerste Wereldoorlog, een verhaal van liefde, gemis, familie, vriendschap tegen de achtergrond van het monster van de Grote Oorlog.

Alles draait rond beweging. Het speelvlak beslaat niet minder dan 2 voetbalvelden en de tribune rijdt over een lengte van 150 meter, zodat de toeschouwer op een filmische manier kan in- en uitzoomen al naar gelang de scènes groots of intiem zijn. Op technisch gebied is deze musical dan ook een project van ongeziene afmetingen. “14-18” is een gezamenlijk project van Studio 100, Frank Van Laecke, Dirk Brossé en Allard Blom.14-18 is de best bekeken musical aller tijden van Studio 100. Tickets via www.14-18.nu