.
News Image

13.000 kinderen uit hun dak tijdens Your'in

Nieuwe editie van Your'in een topper.

In het Sportacentrum van Tongerlo, het strand van Oostduinkerke en het Provinciaal Domein Bokrijk zijn vandaag meer dan 13.000 kids het einde van het schooljaar in stijl komen vieren op Your'in. Het pop- en dancefestival trok voor deze tweede editie de kaart van de DJ's en boysbands. Daarnaast was er ook een dance-stage en mochten 63 kriegelige kinderen overnachten in Tongerlo voor de verkiezing van de grootste Kriegelklas van het jaar.
In Tongerlo sloeg omstreeks 13u de Mainstreet mania volop toe. Enkele duizenden kinderen gingen er compleet uit hun dak voor de Nederlandse One Direction. Ook de Belgische versie van One Direction, 5th Avenue en Boycode lieten het strand en de weide volledig ontploffen. Daarnaast konden de kinderen genieten van stomende DJ - sets van oa. DJ F.R.A.N.K, Murdock, Laston & Geo, DJ Freaquency en Guy'Do.
Ook de verschillende attracties werden erg gesmaakt bij het jonge festivalpubliek. Een hele dag leefde het jonge volkje zich uit op springkastelen, touwparcours en kermisattracties. De vele vermoeide kindergezichten op het einde van deze eerste festivalervaring sprak dan ook boekdelen.
Volgens de organisatie verliepen de festivals overal zonder noemenswaardige problemen. Het enthousiaste publiek mag nu alvast donderdag 25 juni 2015 met stip in de agenda noteren voor Your'in 2015.