.
News Image

10 jaar geleden verdween De Rode Loper

En dat programma missen wij nog altijd.

Vrijdag 24 juni 2011 was een zware dag voor de Vlaamse showbizzwereld. Het showbizzprogramma 'De Rode Loper' voor die avond voor de allerlaatste keer op de openbare omroep te zien. 'De Rode Loper' was de Showbizz-Site in tv-vorm. Mensen zoals Yasmine, Martine Prenen, Evy Gruyaert, Katja Retsin, Geena Lisa en Saartje Vandendriessche presenteerden het programma dat ruim 11 jaar op de openbare omroep te zien was.

Nochtans begon het programma niet op de meest ideale manier. Het eerste seizoen werd door Lieve Ketelsleghers en Johan Persyn gepresenteerd, nadien zette de VRT Tanja Dexters en Jo De Poorter in. Het programma kreeg pas succes toen de betreurde Yasmine samen met Martine Prenen het programma mocht presenteren.

Vandaag brengen wij hulde aan iedereen die voor en achter de schermen van dat programma werkte. Wat hebben jullie knap werk geleverd! Waar is de tijd dat je in de namiddag op de Showbizz-Site de onderwerpen van 'De Rode Loper'. Waar is de tijd dat wij om de haverklap in beeld kwamen omdat men zo graag de aanwezig fotografen op een rode loper in beeld bracht? De naam van 'De Rode Loper' valt nog regelmatig in showbizzland, het is een groot gemis....

Hieronder de reportage die 'De Rode Loper' maakte naar aanleiding van onze eigen tiende verjaardag. Het blijft zalig om naar te kijken.