.
News Image

“Veerle Baetens schermt zich steeds meer af”

Ze zit nu op een heel ander niveau in haar carrière...

Benjamin Van Tourhout stond als nerd ‘Arne’ samen met Veerle Baetens op de set van ‘Sara’. Nu schrijft de acteur mee aan de nieuwe telenovelle ‘Lisa’ waarmee VTM hoopt het succes van ‘Sara’ te evenaren. De 43-jarige Van Tourhout blikt nog altijd met een positief gevoel terug op de opnameperiode van ‘Sara’ waarin hij vooral met Veerle Baetens op de set stond.

“Als je continu moet spelen dat je vrienden bent, dan neem je dat ook een beetje mee naast de set,” klinkt het bij Van Tourhout in Dag Allemaal. “We hebben veel plezier gemaakt en onzin uitgekraamd, maar op de set waren we heel professioneel. Daar heb ik Veerle altijd om bewonderd,” onthult Benjamin Van Tourhout in het weekblad.

“Veerle was het gezicht van de serie en moest dus ongelooflijk veel scènes spelen, maar ze ging er altijd honderd procent voor,” herinnert de acteur zich. Maar ondertussen is het contact tussen beide verwaterd.

“We hebben dat niet goed onderhouden. Als ze een prijs wint, stuur ik haar wel eens een berichtje en af en toe reageert ze daar ook op. Ze zit nu op een heel ander niveau in haar carrière en schermt zich steeds meer af. Maar ik denk dat zij net als ik met een positief gevoel terugkijkt op Sara,” besluit Van Tourhout in Dag Allemaal.