.
Pommelien Thys en Jake Reese
vrijdag 15 januari 2021

“Nu wij niet meer praten” van Jake Reese en Pommelien Thys op 1 in Nederland

Pommelien tweede Belgische artieste met nummer 1 hit in Nederland.

De afgelopen 4 weken stond de hit van Jaap Reesema en Pommelien Thijs op nummer 2 in de Top 40 bij onze oorderburen. Deze week weet dit muzikaal power couple Tiësto na 7 weken van de troon te stoten én de nummer 1 te bemachtigen. Voor Pommelien Thijs, die je kent van #LikeMe, is het haar debuut in de Nederlandse hitlijst en ze is daarmee meteen ook pas de tweede Belgische artieste, na Geike Arnaert, die een nummer één hit scoort in de Top 40 in Nederland. In de Mega Top 100 staat het nummer deze week op de tweede plaats.
De monsterhit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, van Jaap Reesema – die je ook kent als Jake Reese - en Pommelien Thijs, prijkt al wekenlang bovenaan in onze hitlijsten: het nummer staat op 1 in de Vlaamse Ultratop Top 50 en #3 in Ultratop Vlaanderen Singles. Ook in Nederland slaat het nummer aan: met als resultaat een nummer 1 positie in de Top 40 én het nummer is ook goud waard.

Het muzieknummer is een gevoelig duet tussen Jaap Reesema (die je ook kent als Jake Reese en eerder hits had met onder andere Regi) en de Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs, die de hoofdrol vertolkt in de populaire serie #LikeMe. Naast acteren, gaat ze nu ook voluit voor een zangcarrière. Samen met Jaap zingt ze een intieme, melodieuze popsong. Een perfecte blend tussen Vlaanderen & Nederland, meerstemmigheid & emotie.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jake Reese en Pommelien Thijs