.
News Image

‘Valerie De Booser heeft nieuwe vriend’, zij onkent

Valerie De Booser gereageert.


Amper twee weken nadat Valerie De Booser en Koen Wauters met het nieuws van hun scheiding naar buiten kwamen, gaat er al ander nieuws de ronde. “Valerie De Booser heeft al een hele tijd een nieuwe vriend”, klinkt het in de naaste omgeving van Koen Wauters. De man zou vlakbij het koppel in Sint-Martens-Latem wonen en een man met aanzien zijn. “Koen en Valerie waren als het ware buren van de man, alleen het water van de Leie ligt tussen hun twee tuinen”, klinkt het verder. Hoelang de twee elkaar kennen, is niet duidelijk.

Valerie en Koen gaven bij hun breuk aan dat er geen derde in het spel was en dat zij in goede verstandhouding uit elkaar gingen. “Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen”, ging het verder in hun bericht. Verder zouden de twee ook geen commentaar of interviews geven over hun breuk. Valerie en Koen wonen niet meer onder één dak, al is Koen wel in de buurt blijven wonen.

Koen had het dinsdagavond moeilijk toen hij tijdens de showcase van Joe in Aalst het nummer ‘Heel mijn hart’ met emotie in de stem aankondigde en het nummer voor ‘die van mij of mijn kids’ zong. Het leek wel of Koen aangaf dat hij Valerie nog altijd graag ziet. Ruim 15 jaar getrouwd, een relatie van 17 jaar en twee schatten van kinderen, dat kan en mag je niet vergeten. Valerie en Koen gaven aan uit elkaar gegroeid te zijn. “Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing”, reageerde het koppel vorige maand toen zij hun relatiebreuk bekendmaakten.

Ondertussen reageerde Valerie De Booser op het bericht dat zij een nieuwe vriend zou hebben. De ex-vrouw van Koen Wauters laat via haar sociale media weten dat het bericht niet klopt. Op volgend artikel moet ik toch even kort reageren voor zoiets als de 'waarheid' verder rond gaat. Ik heb wel degelijk een opvoeding gekregen met bepaalde normen en waarden. Meer woorden wil ik hier niet aan vuil maken. Laat ons gerust zoals gevraagd. Nogmaals, er is geen derde in het spel, beweert Valerie op Instagram.