.
Tanja Dexters
dinsdag 21 januari 2020

‘Tanja Dexters vol blauwe plekken’

De ruzie waarin Tanja betrokken was, was hevig.


‘Banale ruzie’, zo omschreef de advocaat van Tanja Dexters het gevecht waarbij zij in de woning van Michael Peeters gewond raakte. De politie kwam eraan te pas, er werd een arts opgetrommeld en die schreef een doktersbriefje voor Tanja Dexters: zij was acht dagen arbeidsonbekwaam. Er vloeide dan wel bloed, onze redactie kwam aan de weet dat Tanja Dexters vol blauwe plekken stond. Al enkele dagen na het voorval vertelde een persoon uit de vriendenkring van Tanja ons dat zij even niet bij haar vriend Michael Peeters verbleef maar bij een vriendin ging logeren. Tanja zou er niet uitgezien hebben, de klappen zouden hard zijn aangekomen en het zou even duren vooraleer de blauwe plekken zouden verdwijnen. “Een dokter die acht dagen arbeidsongeschiktheid voorschrijft, dat doet een dokter niet zomaar”, reageert de persoon wiens naam we op verzoek niet publiceren.



Ook Dag Allemaal heeft twijfels bij wat de advocaat van Tanja Dexters vertelde en daar blijft het niet bij. Het weekblad schrijft deze week dat Tanja Dexters en Michael Peeters hun relatie nooit beëindigd hebben. We schreven vorige week al dat Peeters een appartement voor Dexters huurde, daarin kon zij probleemloos verblijven. Peeters zou ook een VIP-tafel op de finale van Miss België geregeld hebben voor Tanja Dexters en haar gevolg. Volgens Dag Allemaal wou Peeters met de verklaring dat hij en Tanja niet langer samen waren zijn reputatie redden. Door wat er de afgelopen maanden gebeurd was, ging het gerucht de ronde dat Jaguar de concessie van de garage van Peeters zou willen stopzetten. Zover is het nog niet gekomen en het is nog maar de vraag of het automerk zover zou gaan.



Tanja Dexters liet zich een tijdje geleden opnemen in AZ Klina in Brasschaat, kwestie van zichzelf weer te vinden. Tanja kon er terecht om verschillende therapieën te volgen, maar zou daar amper aan hebben deelgenomen.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters