.
News Image

‘De Serviceflat’ verwelkomt zijn 10.000e bezoeker!

Productiehuis van Jeroen Maes scoort met 'De Serviceflat'.


Het Prethuis is momenteel op toer met de komedie ‘De Serviceflat’. Dinsdagavond in het cultureel centrum Het Perron in Ieper was het feest, Het Prethuis mocht de 10.000e bezoeker van deze HIT-komedie in de bloemetjes zetten. En de teller blijft lopen, in totaal staan er 70 voorstellingen gepland waarvoro er nu al meer dan 20.000 tickets verkocht zijn.




Opvallend, vooral in West- en Oost Vlaanderen zijn de tickets zeer schaars. Maar in het voorjaar strijkt Het Prethuis met ‘De Serviceflat’ neer in Het Antwerpse Fakkelttheater. En dat van 6 tot en met 23 februari, hiervoor zijn nog tickets beschikbaar (www.fakketltheater.be) .

Daarna staan er nog 9 voorstellingen gepland in De Roxy te Sint-Truiden, maar die reeks is ook reeds uitverkocht. De laatste voorstelling wordt gespeeld op 1 april (goeie datum voor een komedie :-) in CC Westrand te Dilbeek.


‘De Serviceflat’ is van de hand van Jeroen Maes, die zelf ook meespeelt, geflankeerd door Peter Bulckaen, Tine Priem, Karin Tanghe en Bianca Vanhaverbeke.




Alle info vindt men op www.prethuis.be