You are here

Bio: Jef Lauwers

Jef Lauwers

Echte naam:
Jef Lauwers
Geboortedatum:
4 augustus 1990
Sterrenbeeld: Leeuw

Jef Lauwers uit Duffel was in 2014 te zien in The Voice Van Vlaanderen. De jongeman is een sportief iemand en is een springruiter. Hij zit dus regelmatig op een paard en daar is hij best goed in. In zingen ook en dat bewees hij tijdens de blind auditions van The Voice Van Vlaanderen waar hij "Pompeii" van Bastille zong. De jongeman kon de coaches niet overtuigen van zijn zangtalent. Jef was nog maar een maand ervoor begonnen met het volgen van zanglessen.

Dikke pech voor Jef want niemand van de coaches drukte af.  Maar Jef kreeg toch positieve reacties van de coaches. "Er zat ook veel goeds in, in alle eerlijkheid" , vertelde Axelle Red. Zij gaf Jef meteen ook wat zangadvies. Bent Van Looy vond de zang er minder goed uitkomen. Het was Jef zijn eerste optreden en misschien had hij al vroeger moeten starten met het volgen van zanglessen. "Ik denk dat je moet blijven gaan en volgend jaar misschien moet terugkomen maar dan twee stapjes hoger waar het niveau van de mensen die door mogen gaan nu echt wel ligt. Maar je voelt dat er veel potentie aanwezig is. Blijven werken",  besloot Koen Wauters.

Jef vertelde na zijn auditie in The Voice Van Vlaanderen dat hij ging blijven zingen. "Ik heb een belevenis meegemaakt die je anders nooit meemaakt en ik ben toch al hier geraakt.  En ik heb die vierkoppige dan toch in real life gezien. Niets aan te doen", vertelde Jef.
In de zomer van 2015 raakte bekend dat Jef samen is met zanger Christoff.