.
Nel Rosiers
zondag 26 november 2023

Nel Rosiers: “Dat kan niemand hem nadoen”

Ze hoort hem nog steeds

Nel Rosiers was zo’n 25 jaar lang getrouwd met Luc Lotigiers. In 2020 overleed de man ten gevolge van Parkinson. Maar haar geloof in de spiritualiteit heeft er altijd voor gezorgd dat Nel een band is blijven voelen met haar partner.

“En ik voel Luc dus nog. Soms hoor ik zelfs z'n stem. Onlangs hoorde ik midden in de nacht een uil: oehoe, oehoe. Ik was toen extreem verdrietig. Ik wist dat het Luc was, want hij had me ooit een verhaal verteld dat hij op het strand zat en er een uil bij hem kwam zitten. Luc kwam me troosten. Zielen kunnen zich verplaatsen in dieren en zo contact leggen met mensen die nog in het aardse bestaan leven. Met Valentijn dit jaar hoorde ik hem als een duif, in de eik naast mijn raam. Luc had vroeger duiven”, vertelt ze in Primo.

Sommige mensen zouden het allemaal onzin vinden wat Nel vertelt. Voor hen zou het een teken zijn dat ze vooral troost zoekt in zo’n verhalen.

“Ik weet zeker dat ik Luc hoor en voel. Dat gebeurt telepatisch, niet via m'n gehoor. Daarstraks kwam het bekende 'Ikbennehetekikke' binnen bij mij. Dat kan niemand hem nadoen.”

Bio van Nel Rosiers

Meer Over:

Nel Rosiers