.
News Image

Gunther Verspecht was Stash kotsbeu

15 jaar na de monsterhit Sadness maakt Stash een comeback.


Gunther Verspecht haalt Stash vanonder het stof. Vijftien jaar na de monsterhit Sadness en tien jaar na hun laatste album, brengt hij nu met Wolfman een nieuw album op de markt. Na het plotse overlijden van zijn vader en omdat zijn vriendin Lena zo aandrong, brengt Gunther Verspecht tien nieuwe nummers uit die je naar de keel zullen grijpen omdat ze zo persoonlijk zijn. Toch heeft Lena hard moeten aandringen om Stash terug nieuw leven in te blazen want Gunther Verspecht was Stash kotsbeu.



Gunther Verspecht kreeg gaandeweg het succes van Stash immers het gevoel dat hij een typetje was geworden. “Ik begon me daar ook naar te gedragen,” getuigt Gunther in Dag Allemaal. Zo droeg hij tijdens het boodschappen doen de kleren die hij tijdens optredens droeg. “In podium-outfit naar de supermarkt… Dan ben je niet goed bezig,” vertelt de zanger. Als hij zichzelf op televisie bezig zag, herkende hij zichzelf nauwelijks. “En dat was ik kotsbeu,” klinkt het bij Gunther Verspecht in het weekblad.



Even overwoog Verspecht zelfs om zijn gitaar definitief op te bergen, maar uiteindelijk maakt hij nu toch een comeback. Het plotse overlijden van zijn vader na een hartaanval en de onvoorwaardelijke steun van zijn vriendin Lena deden hem overstag gaan. En dankzij de nieuwe muzikanten die hij rondom zich verzamelde, komt er mogelijks zelfs nóg een vervolg op Wolfman. “Dit album geeft me een superwarm gevoel en dat is ontzettend belangrijk voor mij,” aldus Gunther Verspecht in Dag Allemaal.


Bio van Stash

Meer Over:

Stash