.
News Image

Gunther Verspecht van Stash deelt emotioneel bericht

Verrassende comeback van Stash komt er na plots overlijden


Vijftien jaar na de monsterhit ‘Sadness’ maakt Gunther Verspecht een comeback met Stash. Eind mei 2017 overleed Gunthers vader onverwacht na een hartaanval. Hij was amper zeventig. Veel vrienden van zijn vader kwamen Gunther plotseling vertellen hoe trots zijn pa wel niet was op zijn zoon. En hoe jammer hij het vond dat Gunther al zo lang geen nieuwe plaat meer had uitgebracht.



Gunther Verspecht was nooit gestopt met het schrijven van nummers, maar het plotse overlijden van zijn vader werd een katalysator om ook effectief iets te gaan doen met die nummers. En ook Lena, zijn vriendin met wie hij nu zes jaar samen is, drong aan om een comeback te maken. “Uiteindelijk ging ik overstag,” vertelt de zanger in Dag Allemaal.



Tien jaar geleden is het ondertussen dat het laatste album van Stash verscheen, maar met Wolfman is er nu een nieuwe CD met tien nummers die je naar de keel zullen grijpen omdat ze zo persoonlijk zijn. Het album verschijnt op 18 oktober, niet toevallig de verjaardag van Gunthers vriendin Lena. Want zonder haar zou het album er nooit gekomen zijn.


Bio van Stash

Meer Over:

Stash