.
Jimmy uit Boer Zkt Vrouw
zaterdag 27 april 2024

Jimmy uit ‘Boer Zkt Vrouw’: “Ze had het nog geen plek kunnen geven”

Hij vond het jammer

In een van meest recente afleveringen van ‘Boer Zkt Vrouw’ zagen de kijkers hoe Jimmy naar huis werd gestuurd door boerin Sanne. Voor Jimmy werd het een erg emotioneel moment want hij voelde wel een klik met de boerin.

In diezelfde aflevering liet Sanne ook weten dat ze nog niet klaar was om over haar gevoelens te praten. Ze vindt het ook erg moeilijk om hulp te aanvaarden van mannen bij dingen die ze zelf ook kan.

Volgens de kijkers lijkt het een hopeloze zoektocht te worden voor de boerin, gezien ze duidelijk nog niet klaar is om haar hart open te stellen voor iemand. En daar is Jimmy het mee eens.

“Sanne vertelde al dat ze de breuk met haar vorige vriend nog geen plek heeft kunnen geven en dat het best overweldigend was toen wij daar ineens allemaal stonden. Ze was wat gereserveerd, al is ze na verloop van tijd toch wel een beetje opengebloeid. Toch durft ze zich nog niet volledig te smijten. Dan weet je als man ook niet waar je staat, hé. Maar goed, die keuze moet Sanne voor zichzelf maken. Ik kan geen slecht woord over haar zeggen. Ze is heel spontaan en doet haar werk graag. Dat merk je iedere keer als ze 's morgens opstaat om weer vol energie aan een nieuwe dag te beginnen”, vertelt hij in Dag Allemaal.