.
Ann Ceurvels
vrijdag 12 mei 2023

Daar wordt Ann Ceurvels écht gelukkig van 

Niet in een borrelende pot vol frustraties 

Ann Ceurvels draagt enkele goed gekozen kledingstukken en dat laat ons vermoeden dat ze van kleren gelukkig wordt maar dit is niet waar.

“Op dat gebied ben ik nogal minimalistisch geworden. Je koopt dingen die je niet nodig hebt, om indruk te maken op mensen die je niet eens leuk vindt. Het is zo waar. Als je daarop begint te letten…”, vertelt Ann Ceurvels lachend.

“Wat ik mezelf wel toesta, zijn boeken. Daar staat geen rem op. Of een goeie film. Ik blijf een verhalenmens. De natuur maakt mij ook nog altijd enorm gelukkig, en connectie maken met vrienden en familie. Maar ik haal echt ook veel plezier en voldoening uit mijn werk”, vertelt ze aan Het Nieuwblad.

“Er zijn veel dingen die mij zouden kunnen frustreren. Maar dat gevoel wil ik niet de bovenhand laten nemen. Ik ben het verplicht aan de mensen waarmee ik werk om een open boek te zijn, om hun verhalen op een blanco canvas te laten neerkomen, en niet in een borrelende pot vol frustraties”, aldus Ann in Het Nieuwsblad.

Maar de Jeanne d’Arc en de Gandhi in haar zouden zeker nog wel dingen willen aanpakken. Dat zal altijd een droom blijven.

Bio van Ann Ceurvels

Meer Over:

Ann Ceurvels